Tietoa yhdistyksestä

Notkeat Puuhevoset on vuonna 2002 Lapualla perustettu ja sen lähiympäristössä toimiva yhdistys, joka järjestää jäsenilleen harjoitus- ja kilpailutapahtumia mitä erilaisimmissa urheilulajeissa. Toiminnan tavoitteena on fyysisen kunnon ylläpitämisen lisäksi tutustuttaa jäseniä uusiin urheilulajeihin ja siten edistää monipuolista liikuntaharrastusta.

Mukana joukkue- ja muissa urheilutapahtumissa

Oman harjoitus- ja kilpailutoiminnan lisäksi Notkeat Puuhevoset osallistuvat ahkerasti useisiin eri kokoisiin urheilutapahtumiin, sekä joukkueena että yksilöinä. Joukkuetapahtumista suosituimpaan Jukolan viestiin Notkeat Puuhevoset on osallistunut vuoden 2007 kotipaikkakunnan Virkiä-Jukolasta lähtien. Suunnistuksen osalta tutustuminen aikaisemmin vieraaseen urheilulajiin on siis onnistunut erinomaisesti herättäen pysyvän suunnistuskipinän monessa jäsenessä! Myös moniin hiihto- ja juoksutapahtumiin on Puuhevosista löytynyt edustus ylläpitämään seuran mainetta.

Tietoa kuntourheilun tueksi

Mahdollisuuksien mukaan jäsenille järjestetään myös kuntourheilua tukevia koulutustapahtumia. Tästä hyvänä esimerkkinä helmikuussa 2010 järjestettävä suksien voitelukurssi.

Jos kiinnostuit ja haluaisit liittyä jäseneksi, lue lisää täältä.