Sulkapallo

NotPuHen suliskisat 16.4.2005 urheilutalolla

Lauantainen kisapäivä valkeni komeaan auringonpaisteeseen, kun hepat valmistautuivat päivän koitoksiin. Jotain kisojen henkisestä paineesta kertoo sekin, että heppojen vannoutunut aamutorkkuja J. Heikkilä heräsi pirteänä jo ennen klo kahdeksaa.

Turnaukselle saatiin erinomaiset olosuhteet, kun sulkapallokenttiä varattiin lopulta 4 kappalesta, Atria osallistui lisäksi ansiokkaasti tilojen sponsorointiin. Lohkojako sai aikaa ansaittua huomiota, kun Massi, Lassi ja Tapsi arvottiin lohkoon A. B lohko vaikutti etukäteen vahvimmalta kun Esa, Gäri, HooVee ja Timppa kohtasivat alkulohkossa. Varsinkin Gärin puntit tuntuivat tutisevan jo alkuhetkistä. Lohkoon C arvottiin loput hepat: Ile, Jouni, Röyhy ja Mara. Pelit alkoivat kahden minuutin huolellisen alkuveryttelyn jälkeen. Lohkossa A kärkipaikan otti Massi, jonka eleetön peliesitys näytti vaarallisen tehokkaalta. Lassi hävisi lohkon kärkipaikan niukasti parilla pisteellä. Tapsilla ei oikein eväät riittäneet, tuloksena kuitenkin lohkon 3 sija! B lohkon herruuden vei Timppa, joka taisteli tiukan 16-14 voiton HooVee-75:sta. Liekö ensimmäinen peli jäykistänyt insinörihepan pakarat niin pahasti, että terävin suorituskyky hiipui lohkon 3 sijaksi. Uutena heppana mukaan tullut Esa yllätti muut ja itsensä selviytymällä kovassa lohkossa sijalle 2. Gärin oli tyytyminen nelossijaan. Jouni hanskasi varmat 6 pistettä alkusarjan lohkosta C, ja Mara peesasi hyvin 4 pisteellä. Ile hoiti Röyhyn ja keräsi sen turvin 2 pistettä alkusarjasta.

Sijoituspelit käynnistyivät rivakasti heti alkusarjan jälkeen. Timpan päivä jatkui myötätuulessa, kun Massi sai poistua pelin jälkeen 8-15 tappio niskassaan. Jounin hyvä tuuri jatkui läpi sulispäivän, ja Massi ja Timppa kärsivät selvät tappiot, ja NotPuHen sulismestaruus oli sinetöity. Täytyy Jounin hyviä jalkoja ja tarkkoja pitkinlinjaalyöntejä kehua. Niillä paljolti mestaruus irtosi. Mitalisijojen ulkopuolella Lassi otti varmasti nelossijan, mikä lienee täysin oikeutettu päivän esitysten perusteella. Mara nousi vitossijalle, ja Esan nousukiito tyrehtyi alkusarjaan. 6 sija on kuitenkin varsalta hyvä esitys. Luulen, että huonompikin sija oli aika lähellä, sillä Esa voitti päivän aikana ainoastaan yhden pelin! Gärin turmioksi tuli tänään Järvet, joille Aron poika hävisi melko selvin numeroin. Liekö Järven poikien rutiini ollut liikaa, vai olisiko Gäri turhaa panikoinut veljeksiä vastaan… Päivän pelisysteemi ei antanut HooVeelle kovin hyvää sijoitusta, vaikka kuudesta pelistä tulikin 4 voittoa. Tällä kertaa se ei riittänyt kovassa sarjassa kahdeksatta sijaa pidemmälle… Ile, Röyhy ja Tapsi sijoittuivat sitten paremmin loppupäähän kokonaistaulukossa.

Päivän urheilun täydensi pulikoiminen uima-altaalla, josta voisi kirjoittaa toisen stoorin… Kiitos runsaslukuisalle heppalaumalle, ainostaa Marski joutui pusutaudista toipumisen vuoksi tyytymään kameramiehen vastuulliseen hommaan. NotPuHen historian paras osallistumisaktiivisuus ja hyvät järjestelyt! Siinä se.

 

Notpuhe jäsenen sijoitus
Ranking pisteet
1. Jouni
12
2. Timo
8
3. Massi
6
4. Lassi
4
5. Mara
3
6. Esa
2
7. Gäri
1
8. HooVee
-
9. Ile
-
10. Röyhy
-
11. Tapsa
-