Mystinen Molf-kilpailu kisailtiin 16.8.2015

Molf (Mölkkygolf) kisaraportti

Notkeat puuhevoset tekivät jälleen uuden aluevaltauksen, kun kisattiin Molf:ssa. Molf:ssa yhdistyy mölkky ja golf. Kisapaikka oli Ritamäen koulun nurmikenssä, joka soveltui erinomaisesti Molffiin, koska siellä on paljon puita, kiviä ja muita kohteita. Molf:ssa kilpailijat asettavat kukin oman mölkyn pistepalikan valitsemaansa paikkaan. Näistä muodostuu Molf-rata, jota lähdetään heittämään jäljelle jääneillä mölkyn pistepalikoilla. Itse mölkyn heittopalikka on viimeinen "reikä". Osumalla omalla palikalla kohdepalikkaan saan "reiän" pelatuksi ja voi siirtyä seuraavaan "reikään".

Kun säännöt oli kaikille selville, niin suoritettiin arvonta. Ensimmäinen alkuerä oli Jouni, Timo, Harri ja Ile. Tämä erä oli vielä hieman hakemista tähän lajiin. Erän voitti Jouni, 2. oli Timo, 3. Harri ja 4. Ile. Toisessa erässä pelasivat Tapsa, Sami, Arto ja Lassi. Tässä erässä päästiin jo enemmän lajin hienouksiin sisälle, kun pelaajat olivat nähneet 1. alkuerän pelit. Tästä erässä sijoitukset: 1. Arto, 2. Lassi, 3. Sami ja 4. Tapsa.

Alkuerien 2 parasta pääsi suoraan A-finaaliin ja 2 muuta B-finaaliin, jonka 2 parasta pääsivät vielä A-finaaliin. B-finaalin voitti Harri ja Sami oli toinen. 3. sijalle sijoittunut Tapsa sijoittui koko kisan sijalle 7 ja neljänneksi jäänyt Ile sijalle 8.

A-finaali oli hienoa kisailua ja sijoitukset vaihtelivat. Voittoon itsensä heitti Timo. Toiseksi sijoittui Harri ja kolmanneksi Lassi. Sijalle 4. sijoittui Sami, 5:ksi Arto ja 6:ksi Jouni.