Puuhevoset huomenna jälleen Jukolassa

Seura lähettää jo viidettä kertaa peräkkäin 7 loppuunasti trimmattua vartaloa Jukolan viestiin. Tämänkertainen Salpa-Jukola pidetään jossain Haminan liepeillä. Matkustamiseen saa siten varata sellaiset 7 tuntia joten matkaa ei ihan taiteta pelkästään äireen eväsleipien voimalla.

Nettitoimitus sai LA-puhelimella kiinni yhden viestinviejistä ja pitkän tivaamisen jälkeen sieltä irtosi kuiskaten erittäin salassapidetty viestin juoksujärjestys. Toimitus ei voi olla paljastamatta tätä valtakunnan suurinta salaisuutta. Metsään lähdetään järjestyksessä: Ilkka, Lassi, Mika, Janne, Tapio, Timo ja Markus.
Toimitus arvelee ihan kevään iltarastien tulosten perusteella että taktiikkana on lähteä isoopää edellä, sitten vähän pienempää päätä ja loppuun keskikokoista päätä.

Eniten muurahaisia mahassa taitaa olla Tapiolla, jolle huominen startti on ensimmäinen toinen Jukola startti. Mies kuulemma otti tyynesti hoitaakseen n.8km osuuden vaikka olikin eilen tokaissut että "eikö lyhyempää oo?". Valitettavasti ei ole, mutta kyllä mies hoitaa tuon kevyesti parin juoksulenkin pohjillaan.

Jukolan lähtö tapahtuu huomenna klo 22.55 ja silloin yhdistyksen tuliterät kisa-asut saavat ensimmäisen julkisen kasteensa. Kisa-asua koristaa muutaman sponsorin lisäksi viimevuotisen kisan sijoituksesta kertova numeroläpyskä 647. Ja tuotahan numeroa joukkue lähtee luonnollisesti pienentämään tänä vuonna.