Pöytälätkä

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä hepat päättivät ottaa mittaa toisistaan niinkin fyysisessä lajissa kuin pöytäjääkiekossa. Äkkiseltään ajateltuna pöytälätkän pelaaminen ei pitäisi aiheuttaa hikikarpaloita tai paikkojen kolotusta mutta niin vain aiheutti. Ja ihmekös tuo jos 7 miestä laitetaan yhteen huoneeseen polviltaan pelaamaan 7-9 peliä, niin nouseehan siinä lämpötila ja polvilumpiot huutaa kilpaa hoosiannaa.

 

Runkosarja pelattiin yksinkertaisena sarjana eli jokainen kohtasi toisensa kertaalleen. Jokainen kilpailija pääsi jatkopeleihin riippumatta runkosarjan sijoituksesta. Runkosarjan voittajalle tarjottiin porkkanana pääsyä suoraan välieriin. Puolivälierissä nähtiinkin runkosarjasijoitusten perusteella jättiyllätyksiä sillä runkosarjan kaksi heikointa Mika & Arto passitti ennakkosuosikit Lassin & Harrin laulukuoroon. Olikohan Mika & Arto jo korkannut voittosamppanjat huiviin puolivälierävoittojensa jälkeen sillä välierissä ei enää ollut yllätyksille saumaa? Finaaliin eteni lopulta runkosarjan voittaja Jouni ja nelonen Ilkka, Jounin viedessä voiton.

 

Kilpailun jälkeen kisaisäntä Arto tarjosi kilpailijoiden lämmenneille tunteille viileää avantouintia ja turvonneille polville paljukylpyä, sisäistä nesteytystä unohtamatta. Kiitos näistä.

 

Pöytälätkän tulokset

Pelit käynnissä

Välierä 1

Välierä 2

Loppuvenyttelyt